pensel

Alla som älskar pyssel borde, om de inte redan varit där, besöka Pinterest. Det är en oändlig skatt med tips och tricks, inspiration och idéer! Nu har Pysselbyrån en egen Pinterest-sida. Kolla in den nu!

Under 2015 har vi inlett ett projekt, där vi besöker patienter på deras hemmaplan. I samarbete med SABH (Sjukhusansluten Avancerad Barnsjukvård i Hemmet) har patienter möjlighet att få ett besök av oss. Roligt och spännande, tycker vi!

Vi har gjort en liten film om Pysselbyrån, som är lätt att dela. Kanske du vill berätta för någon om oss? Gör det med en film! Ju fler som känner till oss, ju större chans är det för oss att vi kan nå ut till fler barn med vår verksamhet.

Kopiera nedanstående länk, eller använd Youtubes menyval. Tack för hjälpen!
http://youtu.be/BE-RE7ZJtgg

Denna vecka drar skolorna igång runtom i landet. Pysselbyrån har efter sommarens något glesare schema dragit igång igen på ALB-sjukhusen i Solna och Stockholm.

Glöm inte att du kan följa oss på Instagram och Facebook, för att få kontinuerliga uppdateringar. Läs mer under rubriken Sociala medier.

Det börjar bli varmare, det spritter i benen och gräset är mjukt. Pysselbyrån fortsätter sin verksamhet i stort sett utan uppbrott under hela sommaren, men är tillbaka i full kraft i augusti!